Kepenėlių duona
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | vištų kepenėlės |
| 12 valgomųjų šaukštų | džiūvėsėliai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | avižinių dribsnių |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kepenėles labai gerai išplaunu po tekančiu vandeniu ir dedu į virtuvinio kombaino indą su paruoštais peiliais smulkinimui.
2.
Jungiu lėčiausią smulkinimo režimą ir į malamas kepenėles vieną po kito įmušu kiaušinius ir džiūvėsėlius. Pagardinu druska, žiupsneliu kmynų ir šaukšteliu džiovintų žolelių - raudonėlių, peletrūnų, petražolių ar jų mišinio.
3.
Gautą masę gerai permaišau su avižiniais dribsniais ir pilu į kepimo formą. Naudoju silikoninę formą aukštais bortais. Kepu apie 1h 200°C. Atvėsinu formoje ir neliečiu bent 12 h, per tiek laiko šis kepinys įgauna duonos skonį.
Skalsaus!
Autorės receptas
Skalsaus!
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė balta duona
-
Totorių duona
-
Duona "Ežiukas"
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Saldi bananų duona
-
Pita
-
Naminė duona
-
Kopūstų duonelė
-
Albinos duona
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Pikantiška duona
-
Citrinų duona
-
Česnakinė duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Kukurūzų balta duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Duona be glitimo
-
Mano naminė duona
Kepenėlių duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Vištų kepenėlės,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
12 valgomųjų šaukštų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Avižiniai dribsniai,
200 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles labai gerai išplaunu po tekančiu vandeniu ir dedu į virtuvinio kombaino indą su paruoštais peiliais smulkinimui.
Jungiu lėčiausią smulkinimo režimą ir į malamas kepenėles vieną po kito įmušu kiaušinius ir džiūvėsėlius. Pagardinu druska, žiupsneliu kmynų ir šaukšteliu džiovintų žolelių - raudonėlių, peletrūnų, petražolių ar jų mišinio.
Gautą masę gerai permaišau su avižiniais dribsniais ir pilu į kepimo formą. Naudoju silikoninę formą aukštais bortais. Kepu apie 1h 200°C. Atvėsinu formoje ir neliečiu bent 12 h, per tiek laiko šis kepinys įgauna duonos skonį.
Skalsaus!
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
