Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Česnakinė duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | margarinas |
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | varškė |
šiek tiek | česnakas (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Ruginių miltų bandelės
- Česnakinė duona su petražolėmis
- Česnakinė duona
- Prancūziška duona Brioche
- Naminė duona
- Kukurūzų balta duona
- Speltos duona duonkepei
- Duona be glitimo
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Duonos keksas
- Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Bulvių duona
- Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
- naminė duonelė
- Naminė balta duona
- Balta duonelė su sezamų danga
- Naminė bulka su sezamais
- Obuolių duona
- Plikyta duonelė "Mariaus"
Česnakinė duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Margarinas,
0.5 stiklinės -
Mielės,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Varškė,
0.5 kilogramo - Česnakas, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...