Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.

Česnakinė duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | margarinas |
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | varškė |
šiek tiek | česnakas (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sėlenų duona
-
Aguoninis pyragas
-
Ruginių miltų bandelės
-
Batonas su banano įdaru
-
Rūpių miltų duona
-
Speltos duona duonkepei
-
Duonos keksas
-
Totorių duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Naminė duona
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
naminė duonelė
-
Pita
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Obuolių duona
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Sveikuolių duona
-
Bulvių duona su kmynais
-
Duoninis biskvitas
Česnakinė duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Margarinas,
0.5 stiklinės -
Mielės,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Varškė,
0.5 kilogramo - Česnakas, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...