Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.

Česnakinė duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | margarinas |
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | varškė |
šiek tiek | česnakas (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vatikano duona
-
Duona su svogūnais
-
Obuolių duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Totorių duona
-
Pikantiška duona
-
Rūpių miltų duona
-
Albinos duona
-
Saldi bananų duona
-
Bananų duonelė
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Duona su prieskoniais
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Sūrūs riestainiai
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Balta sluoksniuota duona
-
Naminė balta duona
-
Ruginė duona
-
Sėlenų duona
Česnakinė duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Margarinas,
0.5 stiklinės -
Mielės,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Varškė,
0.5 kilogramo - Česnakas, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...