
naminė duonelė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | mielės |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
250 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mieles išsukti su cukrumi, berti miltus ir druską, tuomet pilti aliejų ir šiltą vandenį. Visą šią tešlą gerai išmaišyti ir uždengus palikti šaldytuve kelias valandas. Išėmus iš šaldytuvo iš tešlos formuoti bandeles ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite bandeles trupučiu aliejaus ir pabarstyti pagal sezamo sėklomis arba kmynais. Užtieskite rankšluosčiu ir palikite dar apie 20 minučių, kad pakiltų. Tuomet kepti orkaitėje apie 15 minučių 170 0C.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sėlenų duona
-
Bulvių duona su kmynais
-
Grikių duona
-
Medaus duona
-
Mano naminė duona
-
Naminė balta duona
-
Obuolių duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Duona "Ežiukas"
-
Sveikuolių duona
-
Duoninis biskvitas
-
Duona su prieskoniais
-
Kepenėlių duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
naminė duonelė
-
Krapų duona
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Naminis lavašas
naminė duonelė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės,
50 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
250 mililitrų - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles išsukti su cukrumi, berti miltus ir druską, tuomet pilti aliejų ir šiltą vandenį. Visą šią tešlą gerai išmaišyti ir uždengus palikti šaldytuve kelias valandas. Išėmus iš šaldytuvo iš tešlos formuoti bandeles ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepkite bandeles trupučiu aliejaus ir pabarstyti pagal sezamo sėklomis arba kmynais. Užtieskite rankšluosčiu ir palikite dar apie 20 minučių, kad pakiltų. Tuomet kepti orkaitėje apie 15 minučių 170 0C.
Reklama:
Komentarai (3)
-
laura
2016-04-10 16:37
Kažkas kas rašė receptą turėtų aiškiau parašyti, dabar neaišku kokį aliejų dėti,alyvuogių ar saulėgrąžų... Mielės sausos ar ne... Daug neaiškumų. Miltai jeigu kvietiniai tai čia gaunasi bulka galima sakyti o ne duona.manau duonai reiktų ruginių viso grūdo miltu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...