Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | sėlenos |
| 0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
| 0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Duona su prieskoniais
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Mano naminė duona
-
Albinos duona
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Naminė bulka su sezamais
-
Spelta duona su sėklomis
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Grūdėtoji duona
-
Duonos keksas
-
Pita
-
Obuolių duona
-
Krapų duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Apvaliosios bandelės
-
Naminė duona
-
Sūrūs riestainiai
-
Citrinų duona
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai