
Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sėlenos |
0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių duona
-
Grūdėtoji duona
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Kukurūzų balta duona
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Apvaliosios bandelės
-
Duonos keksas
-
Pyragas su razinomis
-
Spelta duona su sėklomis
-
Obuolių duona
-
Kopūstų duonelė
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Prancūziška duona
-
Duona be glitimo
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Juoda ruginė duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Citrinų duona
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai