
Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sėlenos |
0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Česnakinė duona
-
Duoninis biskvitas
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Naminė balta duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Prancūziška duona Brioche
-
Medaus duona
-
Vatikano duona
-
Ruginė duona
-
Obuolių duona
-
Rūpių miltų duona
-
Pikantiška duona
-
Kepenėlių duona
-
Ruginių miltų bandelės
-
Duona su žalumynais
-
Citrinų duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Pyragas su razinomis
-
Sūrūs riestainiai
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai