
Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sėlenos |
0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spelta duona su sėklomis
-
Duona su prieskoniais
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Mano naminė duona
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Albinos duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Juoda ruginė duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Pikantiška duona
-
Speltos duona duonkepei
-
Krapų duona
-
Balta sluoksniuota duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Rūpių miltų duona
-
naminė duonelė
-
Naminė bulka su sezamais
-
Sūrūs riestainiai
-
Apvaliosios bandelės
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai