60 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
20 gramų | džiūvėsėliai |
80 gramų | šokoladas |
200 gramų | graikiniai riešutai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | romas |
10 vienetų | kinkanai |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su žalumynais
- Duona be glitimo
- Balta duona su čiobreliais
- Duona su prieskoniais
- Naminė balta duona
- Ruginė duona
- Pikantiška duona
- Šviesi kvietinė duona
- Ruginių miltų bandelės
- Totorių duona
- Pyragas su razinomis
- Sūrūs riestainiai
- Sėlenų duona
- Duona su imbieru ir česnaku
- Kopūstų duonelė
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
- Naminė duona
- Ciabatta (itališka duona)
- Mano naminė duona
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
20 gramų -
Šokoladas,
80 gramų -
Graikiniai riešutai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Romas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kinkanai,
10 vienetų -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.
Skanaus.