Balta duona su čiobreliais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
75 mililitrai grietinėlės, 35%
75 mililitrai vanduo
5 gramai mielės
5 valgomieji šaukštai sirupas (auksaspalvis)
210 gramų kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis druska
1 žiupsnelis čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.
2.
Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Balta duona su čiobreliais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.

  2. Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų