
Balta duona su čiobreliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
75 mililitrai | grietinėlės, 35% |
75 mililitrai | vanduo |
5 gramai | mielės |
5 valgomieji šaukštai | sirupas (auksaspalvis) |
210 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.
2.
Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi bananų duona
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Sveikuolių duona
-
Kopūstų duonelė
-
Kukurūzų balta duona
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Duona be glitimo
-
Bulvių duona su kmynais
-
Naminis lavašas
-
Avietiniai keksiukai
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Duona su prieskoniais
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Totorių duona
-
Speltos duona duonkepei
-
Apvaliosios bandelės
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Grikių duona
-
Šviesi kvietinė duona
Balta duona su čiobreliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinėlė, 35%,
75 mililitrai -
Vanduo,
75 mililitrai -
Mielės,
5 gramai -
Sirupas, auksaspalvis,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
210 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą grietinėlės ir vandens mišinį suberkite sausas mieles, supilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite iki vientisos masės. Į dubenį suberkite miltus ir ,pagardinę druska bei čiobreliais, viską išmaišykite. Į miltų ir čiobrelių masę, nuolat maišydami, supilkite grietinėlės bei vandens mišinį.
Išminkykite tešlą ir palikite kilti vieną valandą kambario temperatūroje. Iš pakilusios tešlos suformuokite mandarino dydžio duoneles ir kepkite 180 °C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-14 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...