Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Šios pomidorų ir skrudinto batono salotos yra paruošiamos super paprastai ir skanios ne tik kaip užkandis, bet tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų. Salotos skirtos greitam Šios pomidorų ir skrudinto batono salotos yra paruošiamos super paprastai ir skanios ne tik kaip užkandis, bet tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų. Salotos skirtos greitam suvartojimui, tad paruošiate ir skanaujate! (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai pomidorai (vidutinio dydžio)
4 riekės batonas
1 sauja svogūnų laiškai (susmulkinti)
3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.
2.
Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišant, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar aliejaus, jei reikia.
3.
Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Šios pomidorų ir skrudinto batono salotos yra paruošiamos super paprastai ir skanios ne tik kaip užkandis, bet tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų. Salotos skirtos greitam ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.

  2. Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišant, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar aliejaus, jei reikia.

  3. Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų