3 vienetai | pomidorai (vidutinio dydžio) |
4 riekės | batonas |
1 sauja | svogūnų laiškai (susmulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikos salotos
- Morkų salotos su agurkais
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Karštos kukurūzų salotos
- Irinos bulvių iešmeliai
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Kepti salierai
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Sojų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Migdoliniai kotletėliai
- Keptuvėje kepti baravykai
- Daržovių iešmai
- Svogūnai su actu
- Grilyje keptos daržovės
- Morkų salotos su česnaku
- Močiutės burokėlių salotos
- Gaivios salotos
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Porcijų skaičius: 2
-
Pomidorai, vidutinio dydžio,
3 vienetai -
Batonas,
4 riekės -
Svogūnų laiškai, susmulkinti,
1 sauja -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.
Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišant, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar aliejaus, jei reikia.
Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame. Skanaus!
Komentarai