Įdarytas batonas prie sriubos
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų pienas
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1.5 arbatinio šaukštelio mielės
šiek tiek miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.
2.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytas batonas prie sriubos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
    Leiskite pastovėti 20 minučių.
    Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
    Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
    Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
    Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.

  2. Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
    Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
    Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų