Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.

Įdarytas batonas prie sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Apvaliosios bandelės
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Avietiniai keksiukai
-
Ruginių miltų bandelės
-
Balta sluoksniuota duona
-
Duoninis biskvitas
-
Spelta duona su sėklomis
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Duonos keksas
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Bulvių duona
-
Bulka "Pynutė"
-
Pikantiška duona
-
Juoda ruginė duona
-
Duona su svogūnais
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Duona su imbieru ir česnaku
Įdarytas batonas prie sriubos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...