Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Įdarytas batonas prie sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 250 mililitrų | pienas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
| šiek tiek | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Albinos duona
-
Duonos keksas
-
Duona be glitimo
-
Grikių duona
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Apvaliosios bandelės
-
Bulvių duona
-
Bananų duonelė
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Saldi bananų duona
-
Mano naminė duona
-
Aguoninis pyragas
-
Duona "Ežiukas"
-
Duoninis biskvitas
-
Ruginė duona
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Speltos duona duonkepei
-
Balta duona su čiobreliais
-
Duona su žalumynais
Įdarytas batonas prie sriubos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
