Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | duona (šviesi) |
2 saujos | pupelės (virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias) |
100 gramų | fermentinio sūrio |
0.5 vieneto | obuoliai (geriausia rūgštesnis) |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
2.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
3.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių salotos
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Krabų salotos
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Silkių salotos
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Salotos su liežuviu
- Mišrainė su žiediniu kopūstu
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Grybų salotos
- Spalvingos salotos su jautiena
- Tuno salotos su feta sūriu
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Salotos su feta sūriu
- Salotos „Drakonas“
- Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Traškus užkandis prie alaus
- Veršienos salotos
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona, šviesi,
200 gramų -
Pupelės, virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias,
2 saujos -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Obuoliai, geriausia rūgštesnis,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai