
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | duona (šviesi) |
2 saujos | pupelės (virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias) |
100 gramų | fermentinio sūrio |
0.5 vieneto | obuoliai (geriausia rūgštesnis) |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
2.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
3.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų mišrainė
-
Prancūziškos salotos
-
Grybų salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Japoniškos salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Morkų - agurkų salotos
-
Jautienos salotos
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Salotos "Ananasas"
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Balta mišrainė
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona, šviesi,
200 gramų -
Pupelės, virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias,
2 saujos -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Obuoliai, geriausia rūgštesnis,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai