Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Tai viena mano mylimiausių lietuviškų mišrainių. Šią mišrainę galite gaminti ir be obuolio, bet su obuoliu, bent man asmeniškai, ji daug gaivesnė ir skanesnė. Tai viena mano mylimiausių lietuviškų mišrainių. Šią mišrainę galite gaminti ir be obuolio, bet su obuoliu, bent man asmeniškai, ji daug gaivesnė ir skanesnė. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų duona (šviesi)
2 saujos pupelės (virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias)
100 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto obuoliai (geriausia rūgštesnis)
2.5 valgomojo šaukšto majonezas
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
2.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
3.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tai viena mano mylimiausių lietuviškų mišrainių. Šią mišrainę galite gaminti ir be obuolio, bet su obuoliu, bent man asmeniškai, ji daug gaivesnė ir skanesnė. Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.

  2. Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.

  3. Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų