Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | duona (šviesi) |
2 saujos | pupelės (virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias) |
100 gramų | fermentinio sūrio |
0.5 vieneto | obuoliai (geriausia rūgštesnis) |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
2.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
3.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos „Jūros troškinys“
- Mišrainė "Žiemos vakarui"
- Salotos su liežuviu
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Brokolių salotos
- Rusiškos salotos
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Kuskuso salotos
- Salotos "Kačiukai"
- Mišrainė su vištiena ir grybais
- Tunų salotos
- Saldžios vištienos salotos
- Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona, šviesi,
200 gramų -
Pupelės, virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias,
2 saujos -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Obuoliai, geriausia rūgštesnis,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai