Vištienos file džiūvėvėsliuose
Porcijų skaičius:
35
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 35
| 700 gramų | vištiena (file) |
| 0.5 pakelio | džiūvėsėliai (orandžiniai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustyti vistienos krutinele pailgais staciakampiais.
2.
Isplakti kiausini atskirame dubenelyje, i kita dubeneli iberti dziuveseliu.
3.
Supjaustyta vistiena mirkdyti i kiausini tada i dziuveselius ir sudeti i kepimo skarda.
4.
Pazadui: sumaisome pomidoru padaza su majonezu.
5.
Kepame 20min 180laipsniu, labai paprasta ir skanu! :)
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos filė su imbieru
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Paukštienos apkepas
-
„Šypsena“
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena ant druskos
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos filė suktinukai
-
Šventinė višta
-
Vištiena su grybais
Vištienos file džiūvėvėsliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 35
-
Vištiena, file,
700 gramų -
Džiūvėsėliai, orandžiniai,
0.5 pakelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pomidorų padažas
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti vistienos krutinele pailgais staciakampiais.
Isplakti kiausini atskirame dubenelyje, i kita dubeneli iberti dziuveseliu.
Supjaustyta vistiena mirkdyti i kiausini tada i dziuveselius ir sudeti i kepimo skarda.
Pazadui: sumaisome pomidoru padaza su majonezu.
Kepame 20min 180laipsniu, labai paprasta ir skanu! :)
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dovilė
2015-03-30 10:46
Labai patiko musu seimai!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
