| 4 vienetai | vištiena (file) |
| 5 vienetai | persikai (konservuoti) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sparneliai su kariu
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena su daržovėmis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos pyragas
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Filiukai pataluose
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
Vištiena su persikais ir kariu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
4 vienetai -
Persikai, konservuoti,
5 vienetai -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapojame svogūną. Kepame jį šlakelyje alyvų aliejaus, dažnai maišant. Kol svogūnas kepa, supjaustome vištienos krūtinėlę nedideliais kubeliais. Kai svogūnas tampa tarsi permatomas, įpilame gerą puodelį ar daugiau vandens ir sudedame miltuose apvoliotus vištienos gabalėlius. Vanduo turi beveik apsemti vištieną. Po minutės maišome, vis prižiūrint, kad netruktų vandens ir apačioje esantys svogūnai neprisviltų... Šiek tiek pakepus vištai (ji turi darytis balta), sumetame kubeliais supjaustytas persikų puseles. Pabarstome pipirais ir druska. Vis dar maišome :) Įdedame porą šaukštų grietinės ir karį, maišome tol, kol gausis kreminis, vientisas, nei per skystas, nei per klampus padažas. Dar šiek tiek patroškiname, paskanaujame ar netrūksta druskos.
Kaip žinia - vištienos nereikia ilgai troškinti. Todėl šitas patiekalas gaunasi ypatingai greitai, ir nereikalauja daug pasiruošimo. Patiekiame su ryžiais ar makaronais.
