
4 vienetai | vištiena (file) |
5 vienetai | persikai (konservuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Kepta višta
-
Farširuota višta
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Naminis šnicelis
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Rūkytas kalakutas
Vištiena su persikais ir kariu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
4 vienetai -
Persikai, konservuoti,
5 vienetai -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapojame svogūną. Kepame jį šlakelyje alyvų aliejaus, dažnai maišant. Kol svogūnas kepa, supjaustome vištienos krūtinėlę nedideliais kubeliais. Kai svogūnas tampa tarsi permatomas, įpilame gerą puodelį ar daugiau vandens ir sudedame miltuose apvoliotus vištienos gabalėlius. Vanduo turi beveik apsemti vištieną. Po minutės maišome, vis prižiūrint, kad netruktų vandens ir apačioje esantys svogūnai neprisviltų... Šiek tiek pakepus vištai (ji turi darytis balta), sumetame kubeliais supjaustytas persikų puseles. Pabarstome pipirais ir druska. Vis dar maišome :) Įdedame porą šaukštų grietinės ir karį, maišome tol, kol gausis kreminis, vientisas, nei per skystas, nei per klampus padažas. Dar šiek tiek patroškiname, paskanaujame ar netrūksta druskos.
Kaip žinia - vištienos nereikia ilgai troškinti. Todėl šitas patiekalas gaunasi ypatingai greitai, ir nereikalauja daug pasiruošimo. Patiekiame su ryžiais ar makaronais.