![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
4 vienetai | vištiena (file) |
5 vienetai | persikai (konservuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Aluje troškinta višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Įdarytos bandelės
-
Vištienos filė šašlykas
-
Kebabas
-
Vištienos užkepėlė
-
Antis su grybų įdaru
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos šašlykas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
Vištiena su persikais ir kariu
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
4 vienetai -
Persikai, konservuoti,
5 vienetai -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapojame svogūną. Kepame jį šlakelyje alyvų aliejaus, dažnai maišant. Kol svogūnas kepa, supjaustome vištienos krūtinėlę nedideliais kubeliais. Kai svogūnas tampa tarsi permatomas, įpilame gerą puodelį ar daugiau vandens ir sudedame miltuose apvoliotus vištienos gabalėlius. Vanduo turi beveik apsemti vištieną. Po minutės maišome, vis prižiūrint, kad netruktų vandens ir apačioje esantys svogūnai neprisviltų... Šiek tiek pakepus vištai (ji turi darytis balta), sumetame kubeliais supjaustytas persikų puseles. Pabarstome pipirais ir druska. Vis dar maišome :) Įdedame porą šaukštų grietinės ir karį, maišome tol, kol gausis kreminis, vientisas, nei per skystas, nei per klampus padažas. Dar šiek tiek patroškiname, paskanaujame ar netrūksta druskos.
Kaip žinia - vištienos nereikia ilgai troškinti. Todėl šitas patiekalas gaunasi ypatingai greitai, ir nereikalauja daug pasiruošimo. Patiekiame su ryžiais ar makaronais.