Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištienos filė |
16 vienetų | vyšninių pomidorų |
4 riekės | mocarela sūris |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
4 žiupsneliai | rozmarinas |
4 žiupsneliai | džiovintas raudonėlis |
4 žiupsneliai | druska |
4 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
2.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
3.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Blauzdelės su raudonėliais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos kepsniukai
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kalakukas ant iešmelių
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištienos kotletukai su varške
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Lazanija su vištiena
- Vištienos kulšelės
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su aštriu padažu
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos filė su imbieru
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
4 vienetai -
Vyšniniai pomidorai,
16 vienetų -
Mocarela sūris,
4 riekės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
4 žiupsneliai -
Džiovintas raudonėlis,
4 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
4 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...