Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištienos filė |
16 vienetų | vyšninių pomidorų |
4 riekės | mocarela sūris |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
4 žiupsneliai | rozmarinas |
4 žiupsneliai | džiovintas raudonėlis |
4 žiupsneliai | druska |
4 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
2.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
3.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti vištienos sparneliai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Kepta supjaustyta višta
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištienos kotletukai su varške
- Kijevo kotletai
- Vištiena su persikais ir kariu
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kalakutienos pyragas
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Antis, kepta aluje
- Grikių maltinukai su vištiena
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
4 vienetai -
Vyšniniai pomidorai,
16 vienetų -
Mocarela sūris,
4 riekės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
4 žiupsneliai -
Džiovintas raudonėlis,
4 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
4 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...