
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištienos filė |
16 vienetų | vyšninių pomidorų |
4 riekės | mocarela sūris |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
4 žiupsneliai | rozmarinas |
4 žiupsneliai | džiovintas raudonėlis |
4 žiupsneliai | druska |
4 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
2.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
3.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su bulvėm
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Kepti viščiukai
-
Kepta supjaustyta višta
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Kepta antiena
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos kukuliai
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena meduje
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena garų puode
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
4 vienetai -
Vyšniniai pomidorai,
16 vienetų -
Mocarela sūris,
4 riekės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
4 žiupsneliai -
Džiovintas raudonėlis,
4 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
4 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...