Traški vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | vištiena (krūtinėlė) |
| 200 gramų | džiūvėsėliai |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | čiobreliai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
2.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
3.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
4.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Virtinukai su vištiena
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
„Šypsena“
-
Kepta antienos file
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos filė šašlykai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Farširuotos blauzdelės
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
200 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
jalena smešnova
2015-01-03 14:01
Puiku,Gintare! Iš 7g vištienos išejo 23porcijos šio deserto :€€€€ snovym godam
-
lopas
2015-01-03 13:59
Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
