
Traški vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (krūtinėlė) |
200 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | čiobreliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
2.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
3.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
4.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištiena su rabarbarais
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepenėlių blyneliai
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištiena su grybais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Čachochbilis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištiena kepta su žolelėmis
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
200 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
jalena smešnova
2015-01-03 14:01
Puiku,Gintare! Iš 7g vištienos išejo 23porcijos šio deserto :€€€€ snovym godam
-
lopas
2015-01-03 13:59
Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...