
Traški vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (krūtinėlė) |
200 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | čiobreliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
2.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
3.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
4.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su daržovemis
-
Naminės mini tortilijos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Sparneliai su kariu
-
Kalakuto šlaunelės
-
Traškios vištienos juostelės
-
Keptas kalakutas
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena su abrikosais
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Traški vištiena
-
Triušienos dešrelės tešloje
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
200 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
jalena smešnova
2015-01-03 14:01
Puiku,Gintare! Iš 7g vištienos išejo 23porcijos šio deserto :€€€€ snovym godam
-
lopas
2015-01-03 13:59
Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...