Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | vištienos faršas |
| 80 gramų | fermentinio sūrio |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
2.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
3.
Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos blyneliai
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Aštrūs sparneliai
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kulšelės
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Kepta višta su grikiais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
