
400 gramų | vištienos faršas |
80 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena su daržovėmis
-
"Girta vištiena"
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Traški vištiena
-
Vištiena su pupelemis
-
Skanioji vištytė
-
Kijevo kotletai
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su čili
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kalakutienos pjausniai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru

- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)