
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
80 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
2.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
3.
Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos troškinys
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...