400 gramų | vištienos faršas |
80 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Marinuoti vištos sparneliai
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Aluje keptas viščiukas
- Lazanija su vištiena
- Vištiena kinietiškai
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos krūtinėlė
- Vištiena su ryžiais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Blauzdelės su raudonėliais
- Daniškai paruošta vištiena
- Vištiena orkaitėje
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Viščiukas folijoje
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Keptos anties šlaunelės
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Kepta antienos file
- Vištiena ant grotelių
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)