400 gramų | vištienos faršas |
80 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta apkepinta vištiena
- Antis, kepta aluje
- Kepta žąsies kulšelė
- Višta ant alaus butelio
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kalakukas ant iešmelių
- Prancūziški kotletai
- Keptos anties šlaunelės
- Skanioji vištytė
- Vištienos apkepas su cukinija
- Švelni vištiena su brokoliais
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kepti vištienos sparneliai
- Kepta žąsis su obuoliais
- Sparneliai su kariu
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Višta, įdaryta vaisiais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištiena su apelsinais
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)