Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.

Obuoliais įdaryta žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kepta antiena
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Įdaryta antis
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Prancūziški kotletai
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
Obuoliais įdaryta žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...