Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.

Obuoliais įdaryta žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis
-
Kepti viščiukai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Šventinė višta
-
Aluje troškinta višta
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos blyneliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Skanus viščiukas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištienos plovas
-
Troškintos vištų blauzdelės
Obuoliais įdaryta žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...