Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuoliais įdaryta žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Vištiena orkaitėje
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Kepta višta
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos sparneliai su medumi
Obuoliais įdaryta žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...