Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.

Obuoliais įdaryta žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena kinietiškai
-
"Girta vištiena"
-
Troškinta vištiena
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena su daržovėmis
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Šventinė višta
-
Vištiena orkaitėje
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Viščiukas tabaka
-
Rūkytas kalakutas
-
Kebabas
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antiena
Obuoliais įdaryta žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...