
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištiena (be kaulų) |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
3 žiupsneliai | lauro lapų |
1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai) |
1 galva | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | aliejaus |
150 gramų | natūralaus jogurto |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
2.
Kepti ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta vištiena
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, be kaulų,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Žalumynai, krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai,
1 saujelė -
Česnakas,
1 galva -
Citrinos,
1 vienetas -
Aliejus,
50 gramų -
Natūralus jogurtas,
150 gramų -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Kepti ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...