
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištiena (be kaulų) |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
3 žiupsneliai | lauro lapų |
1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai) |
1 galva | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | aliejaus |
150 gramų | natūralaus jogurto |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
2.
Kepti ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kalakutienos pyragas
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištiena ant grotelių
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
„Šypsena“
-
Traški vištiena
-
Vištų sparneliai
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Viščiukas citrininis
-
Kepta supjaustyta višta
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, be kaulų,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Žalumynai, krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai,
1 saujelė -
Česnakas,
1 galva -
Citrinos,
1 vienetas -
Aliejus,
50 gramų -
Natūralus jogurtas,
150 gramų -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Kepti ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...