
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištiena (be kaulų) |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
3 žiupsneliai | lauro lapų |
1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai) |
1 galva | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | aliejaus |
150 gramų | natūralaus jogurto |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
2.
Kepti ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos plovas
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištiena ant druskos
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, be kaulų,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Žalumynai, krapai, petražolės, čiobreliai, bazilikai,
1 saujelė -
Česnakas,
1 galva -
Citrinos,
1 vienetas -
Aliejus,
50 gramų -
Natūralus jogurtas,
150 gramų -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jogurtą išplakti su aliejumi, mažos citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais česnakais, žalumynais. Gautą masę išmaišyti su mėsa ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Kepti ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...