Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
Vištiena pietums
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | pienas |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1.5 kilogramo | vištiena (šlaunelės ir kt.) |
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15% riebumo) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Ant grotelių kepta višta
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištiena pietums
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Lazanija su vištiena
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kepta vištiena
-
Vištiena su kopūstais
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
Vištiena pietums
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena, šlaunelės ir kt.,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
loreta
2012-11-29 15:32
labai skanu,gaminausi si patiekala,patiko mano visai seimai. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
