Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.

Vištiena pietums
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1.5 kilogramo | vištiena (šlaunelės ir kt.) |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15% riebumo) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
1 sauja | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Aluje troškinta višta
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Farširuotos blauzdelės
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kebabas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos apkepas
-
Troškinys čenachinėse
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Greitieji vištienos kepsniukai
Vištiena pietums
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena, šlaunelės ir kt.,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
loreta
2012-11-29 15:32
labai skanu,gaminausi si patiekala,patiko mano visai seimai. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...