Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
                            
    Vištiena pietums
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        | 4 valgomieji šaukštai | pienas | 
| šiek tiek | aliejaus | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) | 
| 1.5 kilogramo | vištiena (šlaunelės ir kt.) | 
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15% riebumo) | 
| 200 gramų | sūris (fermentinis) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas | 
| 1 sauja | džiūvėsėliai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Svarainiais įdaryta antis
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Šventinė višta
             - 
                
                                        
                                    
                Kijevo kotletai
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos kotletai su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištų sparneliai klevų sirupe
             - 
                
                                        
                                    
                Kalakutienos maltiniai su migdolais
             - 
                
                                        
                                    
                Traški vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena su kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
             - 
                
                                        
                                    
                Antis Velykų stalui
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena pietums
             - 
                
                                        
                                    
                Irmos paukštiena patale
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos krūtinėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos kulšelės
             - 
                
                                        
                                    
                Višta vyne
             - 
                
                                        
                                    
                Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
             - 
                
                                        
                                    
                Traškūs vištos sparneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta vištiena ananasų sultyse
             
Vištiena pietums
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 
4 valgomieji šaukštai  - Aliejus
 - Druska
 - Juodieji pipirai, malti
 - 
                                                            
                                                            Vištiena, šlaunelės ir kt., 
1.5 kilogramo  - 
                                                            
                                                            Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo, 
500 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Sūris, fermentinis, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Krakmolas, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Džiūvėsėliai, 
1 sauja  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
- 
        loreta
        2012-11-29 15:32
    
        labai skanu,gaminausi si patiekala,patiko mano visai seimai. :super:
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        