
300 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
70 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (milteliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Patiekti su bulvių koše ir keptais grietinėje pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Virta apkepinta vištiena
-
Įdarytos bandelės
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos pilavas
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kepta vištiena
-
Vištiena su čili
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Kebabas
Kijevo kotletai kitaip

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
300 gramų -
Duona, balta,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas,
70 gramų - Druska
-
Paprika, milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtas bulves ir nuluptus svogūnus sumalti mėsmale ir sumaišyti su mėsa, kiaušiniu, druska ir vandenyje (galima ir piene) išmirkyta duona. Iš masės formuoti kotletus, o į vidurį įdėkite gabaliuką sviesto, pabarstyto paprikos milteliais. Suformuotus kotletus apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekti su bulvių koše ir keptais grietinėje pievagrybiais.
Komentarai (17)
-
NIJOLE.
2018-11-20 08:56
TIKRAI PABANDYSIU.LABAI MEGSTU GAMINTI KAZKA NAUJO.ACIU JUMS.
-
Sanra
2018-09-11 12:21
Dar ir kokia sąmonė - ir pigiau nei klasikiniai, ir vaikučiams patogiau tokius valgyti :)
-
olga
2018-09-04 18:57
nesamone
-
Silva
2018-07-26 20:54
Ačiū Jums
-
Ona
2018-03-17 12:09
Labai paprasta.Pabandysiu
-
Taura
2018-03-15 13:31
Gaminau sendien su vistienos farsu , kad nebutu labai skyst i farsa idejau sauksta dziuveseliu ir taip pat dar pagardinau dziovintom petrazolem , o i suktinukus pridejau surio. Gavosi super !
-
vikki
2017-06-16 19:40
Nu Kijevai KITAIP manau tinka pavadinimas as darau su vistiena paprastus kijevus daznai kaip ir reike bet sendien darau sveciams siuos ir ziuresim kas gausis! as butinai dar dadesiu cesnako ir zoleliu tuo paciu gal net piri-piri arba chilli! :))) ir su grybu, grietines ir balto vyno padazu.
-
ech
2015-05-25 09:18
Na nejuokinkit,Migle, Kijevo kotletu net nekvepia,o svarbiausia išmokite viską vadinti savo vardais.Jūsų gaminį gal pavadičiau,tarybinių laikų suktinis,(dėl sudėties).
-
Zirafa :)
2015-04-06 18:58
As gaminu dabar. Atrodo visai nieko, tik I ta mase siulau deti ne 1 kiausini, o 2. Man kai pabandziau apversti, man sie kotletai subliusko ir prarado grazia pradine forma. Ir svogunus dejau 2 vidutinio dydzio, per daug jauciasi :/
-
Zirafa :)
2015-04-06 18:20
As gaminu dabar. Atrodo visai nieko, tik I ta mase siulau deti ne 1 kiausini, o 2. Man kai pabandziau apversti, man sie kotletai subliusko ir prarado grazia pradine forma. :)