Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)

Keptos vištų blauzdelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (džiovintas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Višta rankovėje
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta antiena
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Šventinis kalakutas
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su sojų daigais
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Troškinta vištiena
-
Vištienos blyneliai
-
Kepta antis su apelsinais
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištų sparneliai
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
Keptos vištų blauzdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1.5 kilogramo -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimo eiga:
Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
jurate
2016-07-22 22:15
labai skanu
-
marijus
2015-01-10 12:12
Gaminau... Labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...