Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)

Keptos vištų blauzdelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (džiovintas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas tetervinas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Kepta vištiena
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Čachochbilis
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos sparneliai
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Viščiukas tabaka
-
Farširuotos blauzdelės
Keptos vištų blauzdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1.5 kilogramo -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimo eiga:
Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
jurate
2016-07-22 22:15
labai skanu
-
marijus
2015-01-10 12:12
Gaminau... Labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...