Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)

Keptos vištų blauzdelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (džiovintas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kebabas
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Naminis šnicelis
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Keptas ančiukas
-
"Girta vištiena"
-
Vištiena garų puode
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Šventiniai drebučiai
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Citrininė višta
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Paukštienos apkepas
-
Kepta višta su bulvėm
Keptos vištų blauzdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1.5 kilogramo -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
jurate
2016-07-22 22:15
labai skanu
-
marijus
2015-01-10 12:12
Gaminau... Labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...