1 vienetas | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | prieskoniai (vištienos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos suktinukai
- Kepta žąsies kulšelė
- Marinuoti vištų sparneliai su šonine
- Irmos paukštiena patale
- Kijevo kotletai
- Vištienos kepsniukai
- Traški vištiena
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Koteltukai - rutuliukai
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Auksinės šlaunelės
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Keri viščiukas
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Keptos anties šlaunelės
- Įdaryta antis
- Vištiena kinietiškai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Višta rankovėje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas -
Prieskoniai, vištienos,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištą ištrinti prieskoniais, trintu česnaku, druska ir aliejumi. Palikti marinuotis bent 3 valandoms.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti stambiais griežinėliais.
Į kepimo rankovę sudėti bulves, vištą, užrišti rankovės galus ir pašauti į 200°C temperatūros orkaitę. Kepti apie 1 - 1,5 valandos.
Komentarai (8)
-
Aida
2016-11-11 20:23
Labai skaniai gavosi as tik dar dejau majonezo ir keciupo saslyku
-
Tautietis
2016-03-06 18:31
Paukštienos visiškai nemarinuoju,sutraiškau 5 česnako skilteles,druska,pipirai pagal skonį ir truputis čili padažo.Rekomenduoju.
-
saras
2015-05-22 20:27
as dedu tik druska pipira cesnaka ir kmynus. Visasa gaunasi super!
-
Maryte
2015-03-23 14:06
Maistas plastmasineje pakuotėje? Chemines medžiagos nuo karščio pereina i maistą. Net vandens nepatariama laikyti plastmasiniuose buteliuose, o ypač kai karšta... Jau įrodyta, kad medžiagos iš plastmasinių butelio pereina i vandenį ir dažniausiai sukelia krūtų veži. O cia maistą gaminti plastmasiniam maiše? Niekada! Be maišo puikiausiai ir skaniai iškepa...
-
robertas
2014-04-13 20:53
skaniai gavosi