Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kurapka |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Neįprasti kotletukai
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Aštri vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Kepta vištiena
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos suktinukai
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
