Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.

Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kurapka |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištienos file kepsnys
-
Kepta višta su obuoliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kalakutienos pyragas
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kalakutienos guliašas
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...