
10 vienetų | vištų blauzdelės |
6 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas kalakutas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Sparneliai su kariu
-
Šventinis kalakutas
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Šventinė višta
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Višta vyne
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Prancūziški kotletai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos kotletai su sūriu
Troškintos vištų blauzdelės

- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
10 vienetų -
Morkos,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min.
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
Komentarai (13)
-
Hata
2016-03-15 18:33
Tai bl cj vanduo ir miltai bus
-
gitana
2015-03-17 16:28
Tai kada bus parasyti produktai kukuliams...mes visi laukiam ..kukuliu..kukuliu..
-
Vida
2011-06-22 15:32
man norėtųsi prie šio patiekalo padažo, bet ir aš nesupratau iš ko tie kukuliai. Juk receptūroje nenurodyti produktai kukuliams... :-)
-
Tigre
2009-05-26 21:44
matyt pamirso uzrasyti kukuliams skirtus produktus :-D :-D %-)
-
Inis
2009-05-25 14:44
buciau darius,bet tikrai eaisku kokie cia kukuliai,mesos? :ne:
-
EGLE
2009-05-25 11:16
grietines tirstumo kukuliai....hm...
-
EGLE
2009-05-25 11:15
grietines tirstumo kukuliai....hm.... :nezinau:
-
Ramunė
2009-02-18 17:21
Kiek suprantu, čia turėtų būti tešlos kukuliukai. Gal vietoj garnyro... :nezinau:
-
Ingita
2009-02-18 17:10
nelabai aisku apie kokius kukuliuskalbama... :-D