500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | maltų džiūvėsėlių |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sezamas |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Vištienos kepsniukai
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Įdaryta obuoliais antis
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kepta žąsies kulšelė
- Kepta žąsis su obuoliais
- Troškintos kurapkos
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Troškinys čenachinėse
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Troškinta antis su svogūnais
- Vištienos blyneliai
- Keptas ančiukas
- Vištienos užkepėlė
- Sparneliai su kariu
- Vištų sparneliai
- Kiniški sparneliai
- Aštrūs vištų sparneliai
Gardūs vištienos piršteliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Malti džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sezamas,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
File nuplauti , nusausinti ir supjaustyti juostelėmis.
Kiaušinį išplakite ir jame apvoliokite vištienos juosteles.
Tada apvoliokite prieskoniuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, apvečiant iš kelių pusių.
Komentarai (9)
-
Erna
2017-02-02 21:20
Labai labai skanus! :))) Puikiai pasisekė! :))
-
JustGirl
2017-01-07 16:26
Receptas tikslus
-
JustGirl
2017-01-07 16:25
Rimtai vistiena plauti galima o pati dar nebandziau sito tad negaliu pakomentuoti
-
julia
2016-10-29 23:22
Ziaurei skanus isiejo geras receptas, kitiems pasiulisiu butinai:):)
-
Audrone
2016-10-10 12:48
Visai skanu trasku
-
Orinta
2016-02-23 22:25
Nuo, kada negalima vistienos plauti, sis receptas tikrai geras ir skanu, tiesiog smulkaus aprasymo nera, bet geroms seimininkems to nereikia.
-
Vzzzzzxx
2015-05-06 13:13
visu pirma tai vištienos plauti negalima, kita tai šitas receptas labai neišsamus netikslus ir išvis ...
-
Dovilė
2014-04-15 13:44
Na kaip visad labai gardūs :)