
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
8 vienetai | bulvių |
6 vienetai | malta vištienos šlaunelių mėsa |
2 saujos | šparaginės pupelės |
2 saujos | žiediniai kopūstai |
2 saujelės | žirniai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną apibarstyti druska, sudėti į garpuodį ir virti apie 20 - 25 minutes nuo užvirimo.
2.
Tada ant viršaus sudėti šparagines pupeles, žirnius ir žiedinius kopūstus. Pavirti dar 10 - 15 minučių.
3.
Patiekti su virtomis bulvėmis. Apibarstyti džiovintais krapais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos keksiukai
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Keptas ančiukas
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kepsneliai su grybais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
8 vienetai -
Malta vištienos šlaunelių mėsa,
6 vienetai -
Šparaginės pupelės,
2 saujos -
Žiediniai kopūstai,
2 saujos -
Žirniai,
2 saujelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstyti druska, sudėti į garpuodį ir virti apie 20 - 25 minutes nuo užvirimo.
Tada ant viršaus sudėti šparagines pupeles, žirnius ir žiedinius kopūstus. Pavirti dar 10 - 15 minučių.
Patiekti su virtomis bulvėmis. Apibarstyti džiovintais krapais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...