Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 vienetas | vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Blauzdelės grilyje
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kepta kurapka
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Kepta antis su apelsinais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Keptas viščiukas
-
Vištiena orkaitėje
-
Višta ant alaus butelio
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Virtinukai su vištiena
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Majonezas, DAUMANTŲ,
150 gramų -
Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...