Vištienos filė įtriname prieskoniais.
Vištieną sumaišome su svogūnų griežinėliais, žalumynais.
Vištieną užpilame citrinos sultimis ir aliejumi.
Galiausiai sumaišome su majonezu.
Paliekame marinuotis bent 2 val.
Kepame ant žarijų arba grilyje.
Vištienos filė šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | vištienos filė (krūtinėlės) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 sauja | žalumynų |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištiena su ananasais
-
„Saulytė“
-
Šventiniai drebučiai
-
Skanioji vištytė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos apkepas
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Farširuota višta
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Vištienos filė šašlykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlės,
1 kilogramas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė įtriname prieskoniais.
Vištieną sumaišome su svogūnų griežinėliais, žalumynais.
Vištieną užpilame citrinos sultimis ir aliejumi.
Galiausiai sumaišome su majonezu.
Paliekame marinuotis bent 2 val.
Kepame ant žarijų arba grilyje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Irma
2017-07-03 22:22
O ar galima kepimo inde kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
