Paruošta antis pasūdoma, įtrinama paukštienos prieskoniais ir palaikoma bent kelias valandas. Po to dedama į skardą, šlaunelės surišamos, aptepamos grietine ar majonezu. Į skardą įpilama karšto vandens ir kepama orkaitėje (190 laipsnių), dažnai aplaistoma atsiradusiomis sultimis. Iškepus paskutinį kartą aplaistoma ir pabarstoma džiūvėsėliais. Kepimas užtrunka apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo pačios anties dydžio. Antis supjaustoma gabaliukais (nebūtinai). Aplinkui dedami kepti obuoliai.
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.

Kepta antis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 vienetas | anties |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištiena ant grotelių
-
Vištienos užkepėlė
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Keptos kurapkos
-
Viščiukas folijoje
-
Kijevo kotletas
-
"Girta vištiena"
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
Kepta antis su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
- Druska
- Majonezas
-
Antis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošta antis pasūdoma, įtrinama paukštienos prieskoniais ir palaikoma bent kelias valandas. Po to dedama į skardą, šlaunelės surišamos, aptepamos grietine ar majonezu. Į skardą įpilama karšto vandens ir kepama orkaitėje (190 laipsnių), dažnai aplaistoma atsiradusiomis sultimis. Iškepus paskutinį kartą aplaistoma ir pabarstoma džiūvėsėliais. Kepimas užtrunka apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo pačios anties dydžio. Antis supjaustoma gabaliukais (nebūtinai). Aplinkui dedami kepti obuoliai.
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabija
2015-01-09 18:32
skani
-
(anonimas)
2009-10-18 13:11
:super: reikes isbandyti :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...