Paruošta antis pasūdoma, įtrinama paukštienos prieskoniais ir palaikoma bent kelias valandas. Po to dedama į skardą, šlaunelės surišamos, aptepamos grietine ar majonezu. Į skardą įpilama karšto vandens ir kepama orkaitėje (190 laipsnių), dažnai aplaistoma atsiradusiomis sultimis. Iškepus paskutinį kartą aplaistoma ir pabarstoma džiūvėsėliais. Kepimas užtrunka apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo pačios anties dydžio. Antis supjaustoma gabaliukais (nebūtinai). Aplinkui dedami kepti obuoliai.
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.

Kepta antis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 vienetas | anties |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Kepsneliai su grybais
-
Neįprasti kotletukai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Kepta antis su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
- Druska
- Majonezas
-
Antis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošta antis pasūdoma, įtrinama paukštienos prieskoniais ir palaikoma bent kelias valandas. Po to dedama į skardą, šlaunelės surišamos, aptepamos grietine ar majonezu. Į skardą įpilama karšto vandens ir kepama orkaitėje (190 laipsnių), dažnai aplaistoma atsiradusiomis sultimis. Iškepus paskutinį kartą aplaistoma ir pabarstoma džiūvėsėliais. Kepimas užtrunka apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo pačios anties dydžio. Antis supjaustoma gabaliukais (nebūtinai). Aplinkui dedami kepti obuoliai.
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabija
2015-01-09 18:32
skani
-
(anonimas)
2009-10-18 13:11
:super: reikes isbandyti :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...