šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 vienetas | anties |
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Grikių maltinukai su vištiena
- Aluje troškinta višta
- Makaronai su vištiena
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Įdaryta velykinė antis
- Vištienos filė šašlykai
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Kiniški sparneliai
- Vištienos kepsniukai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištienos kepsneliai
- Vištiena su grybais
- Triušienos dešrelės tešloje
Kepta antis su obuoliais
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
- Druska
- Majonezas
-
Antis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošta antis pasūdoma, įtrinama paukštienos prieskoniais ir palaikoma bent kelias valandas. Po to dedama į skardą, šlaunelės surišamos, aptepamos grietine ar majonezu. Į skardą įpilama karšto vandens ir kepama orkaitėje (190 laipsnių), dažnai aplaistoma atsiradusiomis sultimis. Iškepus paskutinį kartą aplaistoma ir pabarstoma džiūvėsėliais. Kepimas užtrunka apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo pačios anties dydžio. Antis supjaustoma gabaliukais (nebūtinai). Aplinkui dedami kepti obuoliai.
Obuoliai nuplaunami, perpjaunami dedami į riebalais išteptą keptuvę, apibarstoma cukrumi ir kepami orkaitėje. Obuolius taip pat galima kepti kartu su antimi, ant tos pačios skardos, tik juos kepti reiks apie 20-30 min.
Komentarai (3)
-
gabija
2015-01-09 18:32
skani
-
(anonimas)
2009-10-18 13:11
:super: reikes isbandyti :-D