Ant grotelių kepta višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
1 pakelis | prieskoniai (vištienai) |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
2.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos guliašas
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Bulvių košė su vištiena
- Įdaryta antis
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Troškintos kurapkos
- Keptas kalakutas
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištiena su čili
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos pilavas
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištiena su paprika po garų
- Višta su apelsinais
- Vištiena su sojų daigais
Ant grotelių kepta višta
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...