
Ant grotelių kepta višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
1 pakelis | prieskoniai (vištienai) |
1 galva | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
2.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena su apelsinais
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Kepta kurapka
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Ant grotelių kepta višta
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...