Ant grotelių kepta višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | vištiena |
| 1 pakelis | prieskoniai (vištienai) |
| 1 galva | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
| 2 valgomieji šaukštai | druska |
| 50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
2.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
„Šypsena“
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos filė šašlykai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kepta antis su obuoliais
Ant grotelių kepta višta
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
