
Vištienos plovas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai (plikyti) |
500 gramų | vištiena |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smukintas) |
2 | morkos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
2.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
3.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
4.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
5.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Antis Velykų stalui
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Irmos paukštiena patale
-
Skanioji vištytė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Keptas tetervinas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištienos ir bulvių čenachai
Vištienos plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai, smukintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...