Vištienos plovas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 stiklinė | ryžiai (plikyti) |
| 500 gramų | vištiena |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
| šiek tiek | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smukintas) |
| 2 | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
2.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
3.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
4.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
5.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su čili
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Viščiukas tabaka
Vištienos plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai, smukintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
