Vištienos plovas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 stiklinė | ryžiai (plikyti) |
| 500 gramų | vištiena |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (paukštienai) |
| šiek tiek | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (smukintas) |
| 2 | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
2.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
3.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
4.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
5.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kebabas
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Šventinė višta
-
Traški vištiena
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištiena meduje
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Keptos vištos blauzdelės
Vištienos plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų -
Prieskoniai, paukštienai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai, smukintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais.
Sutarkuokite burokine tarka morkas, pakepinkite kartu su svogūnais.
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ryžius, prieskonius, vištieną. Leiskite užvirti.
Tuomet į puodą sudėkite keptuvėje pakepintas morkas ir svogūnus.
Viską virkite tol, kol nebeliks skystimo, o ryžiai bus minkšti.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
