
Maltos vištienos kebabas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
200 gramų | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
2.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištiena garų puode
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kiniški sparneliai
-
Naminės mini tortilijos
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištienos suktinukai
-
Farširuota višta
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, malta,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai