
Maltos vištienos kebabas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
200 gramų | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
2.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grybų padaže
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištų blauzdelės
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Įdaryta antis
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištiena su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Antis, kepta aluje
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos apkepas su cukinija
Maltos vištienos kebabas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, malta,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai