Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Svarainiais įdaryta antis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | svarainiai (nulupti ir supjaustyti griežinėliais) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 skiltelės | česnakas (didelės) |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | anties (didelė) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Svarainiais įdaryta antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svarainiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais,
400 gramų -
Svogūnai,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas, didelės,
5 skiltelės - Rozmarinas
- Mairūnas
- Bulvės
-
Antis, didelė,
1 vienetas - Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...