Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Svarainiais įdaryta antis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 400 gramų | svarainiai (nulupti ir supjaustyti griežinėliais) |
| 1 kilogramas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 5 skiltelės | česnakas (didelės) |
| šiek tiek | rozmarinas |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | bulvių |
| 1 vienetas | anties (didelė) |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Citrininė višta
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištiena su ananasais
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Skanus viščiukas
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Virta apkepinta vištiena
-
Blauzdelės grilyje
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Šventinė višta
-
Vištienos krūtinėlė
Svarainiais įdaryta antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svarainiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais,
400 gramų -
Svogūnai,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas, didelės,
5 skiltelės - Rozmarinas
- Mairūnas
- Bulvės
-
Antis, didelė,
1 vienetas - Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
