Kiniški sparneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištų sparneliai |
1 stiklinė | aliejaus |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 saujos | miltai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
2.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
3.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Kiniški sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Aliejus,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Miltai,
2 saujos -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...