
Kiniški sparneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištų sparneliai |
1 stiklinė | aliejaus |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 saujos | miltai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
2.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
3.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Saulytė“
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Kepta antis su apelsinais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptas kalakutas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Maltos vištienos kebabas
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Aluje kepti vištų sparneliai
Kiniški sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Aliejus,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Miltai,
2 saujos -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...