
Kiniški sparneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištų sparneliai |
1 stiklinė | aliejaus |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 saujos | miltai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
2.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
3.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Lazanija su vištiena
-
Įdaryta velykinė antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištienos apkepėlė
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos užkepėlė
-
Keri viščiukas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Įdaryta antis pagal Austrus
Kiniški sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Aliejus,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Miltai,
2 saujos -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...