Kopūstienė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | kopūstai (troškinti) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | pastarnokas |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 100 gramų | svogūnai |
| 40 gramų | aliejaus |
| 400 gramų | bulvių |
| 60 gramų | grybai (džiovinti) |
| 10 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| 5 vienetai | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slovakiški baklažanai
-
Bulvių patiekalas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Burokėlių kotletai
-
Negaluojančios paprikos
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Įdarytas moliūgas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Kopūstų blyneliai
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Vegetariški balandėliai
-
Apkepas „La Graikija“
Kopūstienė su grybais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, troškinti,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pastarnokas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
40 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Grybai, džiovinti,
60 gramų -
Cukrus,
10 gramų -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
........
2010-09-07 13:36
mano pats lengviausias maistas yra sriubos :valgau: :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
