Kopūstienė su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų kopūstai (troškinti)
1 vienetas morkos
1 vienetas pastarnokas
1 vienetas salierai
1 vienetas petražolės
100 gramų svogūnai
40 gramų aliejaus
400 gramų bulvių
60 gramų grybai (džiovinti)
10 gramų cukrus
1 vienetas lauro lapų (lapas)
5 vienetai juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstienė su grybais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • ........ 2010-09-07 13:36

    mano pats lengviausias maistas yra sriubos :valgau: :parselis:


Daugiau receptų