
Kopūstienė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kopūstai (troškinti) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pastarnokas |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
100 gramų | svogūnai |
40 gramų | aliejaus |
400 gramų | bulvių |
60 gramų | grybai (džiovinti) |
10 gramų | cukrus |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Keptos cukinijos
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Keptos paprikos
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Balandėliai su soja
-
Apkeptos daržovės
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
Kopūstienė su grybais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, troškinti,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pastarnokas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
40 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Grybai, džiovinti,
60 gramų -
Cukrus,
10 gramų -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
........
2010-09-07 13:36
mano pats lengviausias maistas yra sriubos :valgau: :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...