Supjaustytos morkos dedamos į verdantį vandenį ir šutinamos, pridėjus riebalų, druskos, cukraus, uždengtame inde.
Vėliau sukrečiami riebaluose pakepinti miltai, pagardinama prieskoniais, įberiama supjaustytų petražolių.

Šutintos morkos su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
0.3 stiklinės | taukai (kiaulių) |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
12 vienetų | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti kopūstai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Citrininiai ryžiai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti agurkai
-
Troškinta lašiša
Šutintos morkos su žirneliais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Taukai (kiaulių),
1/3 stiklinės -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
12 vienetų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos dedamos į verdantį vandenį ir šutinamos, pridėjus riebalų, druskos, cukraus, uždengtame inde.
Vėliau sukrečiami riebaluose pakepinti miltai, pagardinama prieskoniais, įberiama supjaustytų petražolių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Klausimas
2016-09-09 15:39
O tai kur cia zieneliai recepte?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...