Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

Troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | voveraitės |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas sterkas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškintas sterkas
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Piene virta menkė
-
Troškinti kopūstai
-
Karpis, troškintas piene
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas su baklažanais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Troškintos voveraitės
Troškintos voveraitės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
500 gramų -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Paprika
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...