Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

Troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | voveraitės |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti burokėliai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Keptos bulvės su grybais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškintos bulvės
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinta vištiena
Troškintos voveraitės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
500 gramų -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Paprika
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...