Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

Troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | voveraitės |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Porai su ryžiais
-
Plovas su baklažanais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti kalmarai
-
Trinta bulvienė
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
Troškintos voveraitės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Voveraitės,
500 gramų -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Paprika
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...