
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | krabų lazdelės ( (ar krabų mėsa)) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Krabų lazdeles ar mėsą susmulkinkite mažais kubeliais. Fermentinį sūrį - sutarkuokite.
2.
Česnako skilteles galite smulkiai supjaustyti arba išspausti. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišykite. Palikite keletui valandų ar visai nakčiai.
3.
Padarykite norimo dydžio kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose (galite ir miltuose) ir kepkite aliejuje ant lengvos ugnies. Skanaukite su daržovėmis, mėgstamu padažu ar šiaip su kuo mėgstate.
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dvariškių troškinys
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Šutintas ungurys
-
Šutintos morkos
-
Kopūstų troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Porai su ryžiais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti brokoliai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinti salierai
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Asturiškai pagaminta žuvis
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
Komentarai:
2

...galima skanauti... padažą pasiruošiu iš majonezo,pomidorų padažo ir trupučio česnakėlio ar šiaip iš parduotuvės perku savo mėgstamą...


Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Krabų lazdelės, (ar krabų mėsa),
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Krabų lazdeles ar mėsą susmulkinkite mažais kubeliais. Fermentinį sūrį - sutarkuokite.
Česnako skilteles galite smulkiai supjaustyti arba išspausti. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišykite. Palikite keletui valandų ar visai nakčiai.
Padarykite norimo dydžio kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose (galite ir miltuose) ir kepkite aliejuje ant lengvos ugnies. Skanaukite su daržovėmis, mėgstamu padažu ar šiaip su kuo mėgstate.
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalis
2015-10-29 08:24
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...