200 gramų | krabų lazdelės ( (ar krabų mėsa)) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys
- Virtas karšis
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Virtas karšis su obuoliais
- Keptos bulvės su grybais
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Troškinti griežčiai
- Troškinti kazlėkai
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kepti rauginti kopūstai
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Dvariškių troškinys
- Kuskuso troškinys
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Sojos troškinys
- Kelmučių kotletukai
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Krabų lazdelės, (ar krabų mėsa),
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krabų lazdeles ar mėsą susmulkinkite mažais kubeliais. Fermentinį sūrį - sutarkuokite.
Česnako skilteles galite smulkiai supjaustyti arba išspausti. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišykite. Palikite keletui valandų ar visai nakčiai.
Padarykite norimo dydžio kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose (galite ir miltuose) ir kepkite aliejuje ant lengvos ugnies. Skanaukite su daržovėmis, mėgstamu padažu ar šiaip su kuo mėgstate.
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Komentarai (2)
-
vitalis
2015-10-29 08:24
Skanu