Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.

Lynas, troškintas su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
500 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
50 gramų | spanguolės (ar serbentų sultys) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti griežčiai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinta vištiena
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškintas sterkas
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti salierai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Lynas, troškintas su kopūstais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai, malti,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Spanguolės, ar serbentų sultys,
50 gramų - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...