Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pievagrybiai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškintos bulvės
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti agurkai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta vištiena
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinti topinambai
-
Troškinta lašiša
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Kopūstų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Virtas karšis
-
Šutintas upėtakis
-
Karpis, troškintas piene
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
