
Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos voveraitės
-
Porai su ryžiais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškintos bulvės
-
Troškintas lynas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinti kazlėkai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinti salierai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Piene virta menkė
-
Kopūstienė su grybais
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...