
Troškinti pievagrybiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinti griežčiai
-
Plovas
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti agurkai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinta lašiša
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Šutintos morkos
-
Kelmučių kotletukai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Troškinti pievagrybiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...