Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| 400 gramų | vištienos filė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta rankovėje
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos apkepėlė
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištienos apkepas
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
