Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti vištos sparneliai
- Maltos vištienos kebabas
- Vištiena su persikais ir kariu
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos apkepas su cukinija
- Keptos vištų blauzdelės
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Višta rankovėje
- Višta ant alaus butelio
- Kijevo kotletai kitaip
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Vištienos filė kepsnys
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Kepta kurapka
- Vištienos ir ryžių maltinukai
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...