Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))

„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti viščiukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kepta vištiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos kurapkos
-
Gardžioji vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Šventinė višta
-
Keptas kalakutas
-
Antis, kepta aluje
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...