Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))

„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Keptas tetervinas
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena "afigiena"
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...