Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Labai skanu ypač šiltas. Puikiai tinkantis ir vakarienei, ir pietums. Labai skanu ypač šiltas. Puikiai tinkantis ir vakarienei, ir pietums. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
400 gramų pievagrybiai
300 gramų faršas (tinka toks, koks jums patinka labiau)
1 vienetas morkos
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis malta saldžioji raudonoji paprika
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek sviestas (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.
3.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.
4.
Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.
5.
Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai skanu ypač šiltas. Puikiai tinkantis ir vakarienei, ir pietums. Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Tešlą atšildyti.

  2. Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.

  3. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.

  4. Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.

  5. Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų