
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lapai | bemielės sluoksniuotos tešlos |
400 gramų | pievagrybiai |
300 gramų | faršas (tinka toks, koks jums patinka labiau) |
1 vienetas | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | sviestas (formai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.
3.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.
4.
Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.
5.
Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištiena su apelsinais
-
Vištienos pyragas
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
„Saulytė“
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos plovas
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Antis Velykų stalui
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
4 lapai -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Faršas, tinka toks, koks jums patinka labiau,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 žiupsnelis - Aliejus, kepimui
- Sviestas, formai patepti
Agnė
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.
Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.
Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai