
Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos plovas
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištienos filė suktinukai
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena su daržovemis
-
Kalakuto šlaunelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškintos vištų blauzdelės
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...