
Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena meduje
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kepta šventinė žąsis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kebabas
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
„Šypsena“
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištiena su rabarbarais
-
Paukštienos apkepas
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos apkepėlė
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...