Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žąsis |
| 6 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
| šiek tiek | druska |
| 1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Viščiukas folijoje
-
„Šypsena“
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos plovas
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Višta ispaniškai
-
Keptas ančiukas
-
Prancūziški kotletai
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos kepsniukai
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kalakuto šlaunelės
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
