
Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanioji vištytė
-
Vištiena pietums
-
Kepta višta su obuoliais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta supjaustyta višta
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su apelsinais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Aluje keptas viščiukas
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištiena su pupelemis
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...