Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žąsis |
| 6 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
| šiek tiek | druska |
| 1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Traški vištiena
-
Sojų marinatas vištienai
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos keksiukai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Skanioji vištytė
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
