Įdaryta obuoliais antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | anties |
| 6 vienetai | obuoliai |
| 10 vienetų | bulvių |
| šiek tiek | obelių aliejus |
| šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos troškinys
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta antienos file
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Troškintos kurapkos
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
Įdaryta obuoliais antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obuoliai,
6 vienetai -
Bulvės,
10 vienetų - Obelių aliejus
- Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
