1 vienetas | anties |
6 vienetai | obuoliai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | kokosų pienas |
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Girta vištiena"
- Čachochbilis
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Kalakutiena su medumi
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Viščiukas tabaka
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Įdaryta obuoliais antis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obuoliai,
6 vienetai -
Bulvės,
10 vienetų - Obelių aliejus
- Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.