Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!

Vištiena su cukinija ir pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
600 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptos anties šlaunelės
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištienos apkepas
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos pyragas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Keptas viščiukas
-
Keptos vištų blauzdelės
-
"Girta vištiena"
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
600 gramų - Alyvuogių aliejus
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2015-03-13 12:08
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...