Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!

Vištiena su cukinija ir pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
600 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Antis, kepta aluje
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
600 gramų - Alyvuogių aliejus
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
Cukiniją nulupame ir supjaustome griežinėliais. Turėjau jauną cukiniją, tad sėklų išimti nereikėjo, bet iš didelių būtina išimti ir sėklas.
Pomidorus ir svogūną susmulkiname.
Viską sumaišome. Nepamirškite prieskonių.
Paliekame trims valandoms šaldytuve.
Sudedame į puodą, apšlakstome alyvuogių aliejumi. Troškinau garuose, bet galima kepti ir orkaitėje. Tokiu atveju, reikėtų įpilti arba sultinio, arba grietinėlės, kad vištiena nesudžiūtų.
Troškiname apie 35 minutes.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir t.t.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
-
renata
2015-03-13 12:08
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...