
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | voveraitės (marinuotos) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
2.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
3.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
4.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Filiukai pataluose
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Citrininė višta
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Laukinis ryžių plovas
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Skanus viščiukas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Aluje troškinta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Voveraitės, marinuotos,
1 sauja -
Petražolės,
1 pundelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Regina
2017-10-29 20:02
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...