Įdaryta vištienos krūtinėlė
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai vištiena (filė)
50 gramų sūris (fermentinis)
1 sauja voveraitės (marinuotos)
1 pundelis petražolės
1 žiupsnelis mairūnas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
2.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
3.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
4.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryta vištienos krūtinėlė

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.

  2. Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.

  3. Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.

  4. Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (6)


  • Regina 2017-10-29 20:02

    Labai skanu


Daugiau receptų