
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | voveraitės (marinuotos) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
2.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
3.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
4.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Filiukai pataluose
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Prancūziški kotletai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena grietinėlės padaže
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Voveraitės, marinuotos,
1 sauja -
Petražolės,
1 pundelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Regina
2017-10-29 20:02
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...