Auksinės šlaunelės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys)
500 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas paprika (geltona)
1 vienetas paprika (geltona)
4 vienetai vištiena (šlaunelės)
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Auksinės šlaunelės

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų