Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Auksinės šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
| 500 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | paprika (geltona) |
| 1 vienetas | paprika (geltona) |
| 4 vienetai | vištiena (šlaunelės) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su paprika po garų
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Makaronai su vištiena
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos suktinukai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Višta rankovėje
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos filė šašlykai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos kepsniukai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
Auksinės šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Vištiena, šlaunelės,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
