Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.

Auksinės šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
4 vienetai | vištiena (šlaunelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos file kepsnys
Auksinės šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Vištiena, šlaunelės,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...