300 gramų | kiaulienos šoninė ( pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui) |
150 gramų | šparagai (kiekvienam vištos sparneliui) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | žaliosios citrinos sultys |
šiek tiek | mėta (lapeliai, smulkinti, keletas) |
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Švelni vištiena su brokoliais
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Auksinės šlaunelės
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Keptos vištos blauzdelės
- Vištienos juostelės su sezamu
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Irmos paukštiena patale
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Labai paprasti koldūnai
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Bulvių košė su vištiena
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui,
300 gramų -
Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui,
150 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žaliosios citrinos sultys
- Mėta, lapeliai, smulkinti, keletas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)