450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su bulvytėmis
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Auksinės šlaunelės
- Vištienos užkepėlė
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Vištiena su anansų žeidais
- Traški vištiena
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Višta ispaniškai
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Marinuoti vištos sparneliai
- Vištienos file kepsnys
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Komentarai