
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
2.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
3.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su abrikosais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos kepsniukai
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai