Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 450 gramų | kiauliena |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
| 0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
2.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
3.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta antis su apelsinais
-
„Šypsena“
-
Vištienos apkepas
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai