
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
2.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
3.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Kalakutienos guliašas
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos šašlykas
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
(
)
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai