
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
2.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
3.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Kebabas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Šventinė višta
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena garų puode
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai