450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Kepti vištienos sparneliai
- Skanioji vištytė
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Vištiena su grybais
- Vištienos kotletai su grybais
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Viščiukas citrininis
- Keptos bulvės ir vištiena
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Farširuotos blauzdelės
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Įdarytos paprikos su vištiena
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Komentarai