
450 gramų | kiauliena |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (bulvių arba kukurūzų) |
0.75 arbatinio šaukštelio | druska |
0.333333 arbatinio šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena su ryžiais
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Višta ant alaus butelio
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Kepta vištiena
-
Vištienos blyneliai
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Kepta antis su apelsinais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Skanioji vištytė
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kulšelės
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kiniški sparneliai
-
Ant grotelių kepta višta
-
Farširuota višta šventiniam stalui
Kiaulienos kepsneliai su majonezu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, bulvių arba kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Malti juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Komentarai