
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | vištienos krūtinėlės |
300 gramų | varškės sūris |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | kmynai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
2.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
3.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
4.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos kepsneliai
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
"Girta vištiena"
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
800 gramų -
Varškės sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...