Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 800 gramų | vištienos krūtinėlės |
| 300 gramų | varškės sūris |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 žiupsnelis | kmynai |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
2.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
3.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
4.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Naminis šnicelis
-
Antis su grybų įdaru
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kalakutienos pyragas
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištienos plovas
-
Antis Velykų stalui
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos sparneliai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
800 gramų -
Varškės sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
