
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Tešlai: | ||
1 pakelis | dr. oetker miltinis mišinys keksiukams su šokolado gabalėliais | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
100 mililitrų | augalinio aliejaus | |
100 mililitrų | vanduo | |
Įdarui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 pakelis | dr. oetker šokolado skonio pudingas | |
500 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visus tešlos ingredientus išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Pudingo paruošimas: sumaišyti cukrų su pudingo milteliais ir viską supilti į užvirintą pieną. Kelias minutes kaitinti nuolat maišant, kol pudingas sutirštės.
Paimti keksiukų kepimo skardą, išdėlioti formeles, į kiekvieną įdėti keksiukų tešlos masės mišinio, šiek tiek pudingo ir vėl keksiukų tešlos masės.
Paimti keksiukų kepimo skardą, išdėlioti formeles, į kiekvieną įdėti keksiukų tešlos masės mišinio, šiek tiek pudingo ir vėl keksiukų tešlos masės.
3.
Kepti 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 17 minučių. Iškepusius ir pravėsusius keksiukus papuoškite cukraus pudra, uogomis ir čiobrelių šakelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdolų nuga
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Abrikosų šerbetas
-
Tinginių tinginys
-
„McFlurry“ desertas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Vasaros desertas
-
Tinginys
-
Margas varškės desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Grietinėlės pyragas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Citrinos drebučiai
-
Gaivus mango desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Naminė karamelė
-
Rabarbarų drebučiai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Gaivus kokosinis desertas
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dr. Oetker miltinis mišinys keksiukams su šokolado gabalėliais,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Augalinis aliejus,
100 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Dr. Oetker šokolado skonio pudingas,
1 pakelis -
Pienas,
500 mililitrų
Gaminimo eiga:
Visus tešlos ingredientus išmaišyti iki vientisos masės.
Pudingo paruošimas: sumaišyti cukrų su pudingo milteliais ir viską supilti į užvirintą pieną. Kelias minutes kaitinti nuolat maišant, kol pudingas sutirštės.
Paimti keksiukų kepimo skardą, išdėlioti formeles, į kiekvieną įdėti keksiukų tešlos masės mišinio, šiek tiek pudingo ir vėl keksiukų tešlos masės.Kepti 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 17 minučių. Iškepusius ir pravėsusius keksiukus papuoškite cukraus pudra, uogomis ir čiobrelių šakelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...