Kalakutienos filė pabarstome druska ir pipirais.
Medų sumaišome su cinamonu, ciberžolėmis, kapotu gvazdikėliu ir šiuo mišiniu aptepame mėsą.
Kalakutiena su medumi
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 700 gramų | kalakutiena (filė) |
| 100 mililitrų | medus (tirštas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | ciberžolė |
| 5 vienetai | gvazdikėliai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Tuomet suvyniojame kalakutieną į du sluoksnius folijos ir paliekame 30 min.
3.
Kepame orkaitėje, nevartydami, 30-40 min., 210 laipsnių temperatūroje.
4.
Iškepusią mėsą išimame iš orkaitės ir paliekame dar apie pusvalandį, kad pravėstų.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kepti viščiukai
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Keptas viščiukas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su daržovemis
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištiena su apelsinais
-
Kijevo kotletas
-
Vištiena garų puode
-
Įdaryta obuoliais antis
Kalakutiena su medumi
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kalakutiena, filė,
700 gramų -
Medus, tirštas,
100 mililitrų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Ciberžolė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
5 vienetai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutienos filė pabarstome druska ir pipirais.
Medų sumaišome su cinamonu, ciberžolėmis, kapotu gvazdikėliu ir šiuo mišiniu aptepame mėsą.Tuomet suvyniojame kalakutieną į du sluoksnius folijos ir paliekame 30 min.
Kepame orkaitėje, nevartydami, 30-40 min., 210 laipsnių temperatūroje.
Iškepusią mėsą išimame iš orkaitės ir paliekame dar apie pusvalandį, kad pravėstų.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Šarūnas
2016-03-15 18:41
skanu!!!
-
danguolyte
2015-12-31 11:23
Siandien kepsiu !!! Aciu Auridui uz pastaba ! Geru Naujuju metu !
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
